Herstart inventarisaties Leeuwarden

Geschreven op 19 augustus 2021
Vanwege de Covid-pandemie hebben onze inventarisaties in de gemeente Leeuwarden sinds maart 2020 stilgelegen. Maar nu is het tijd voor een herstart!

We gaan onze inventarisaties voortzetten in cluster 5 (zie kaart hieronder). Eigenaren/bewoners aldaar van woningen en boerderijen die mogelijk interessant zijn voor ons onderzoek, krijgen een brief. Die bevat een nadere toelichting op ons werk en een uitnodiging om mee te werken aan het project. (Meer informatie over de inventarisaties is hier te vinden.)
Ook zullen onze medewerkers bewoners uit de overige clusters, met wie het eerder i.v.m. Covid niet lukte om een afspraak te maken, opnieuw benaderen.

Vanzelfsprekend houden wij ons aan de laatste regelgeving inzake Covid. We hebben bovendien een eigen, aanvullend Covid-Protocol. Dit bevat aanwijzingen en instructies voor onze medewerkers en eigenaren/bewoners waar huisbezoeken plaatsvinden. Zo kunnen we een zo veilig mogelijke werkomgeving garanderen.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06-453 151 85.Leeuwarden kaartje